Alles over Little Yam-Yam!

Little Yam-Yam begon ooit als een algemene kawaii webshop, maar is inmiddels uitgegroeid tot een educatieve kinderserie. De serie volgt het leven van Yum de sushi en Nom het paarse ei terwijl zij opgroeien in een wereld vol avontuur. De serie zal in twee talen verschijnen: Nederlands en Engels. Volgens planning zal eerst de Nederlandse versie verschijnen en pas later de Engelse versie. De website voor de Engelse versie zal dan ook pas later in de lucht zijn.


De serie bestaat uit een aantal kleine verhaaltjes die middels een rijmvorm jouw kleintje leren omgaan met tekst en spraak. Niet alleen zijn de tekstjes zo geschreven dat het de aandacht van jouw kleintje vasthoudt en er dus een beter contact tussen jullie is tijdens het voorlezen, de tekstjes zelf leren jouw kleintje ook spelenderwijs veel over de buitenwereld.


Voor een voorproefje kun je nu alvast al terecht bij de preview!


Het brein achter LYY

Wilt u meer weten over mij, Sunny Quinn, het brein achter Little Yam-Yam? Dan kunt u uiteraard altijd een kijkje nemen op mijn algemene artiestenpagina: http://sunnyquinn.wix.com/portfolio


Ik sta binnen Breda en omstreken bekend als een zeer veelzijdige artieste die al haar artwork levendig en sprankelend maakt op elk media: van doek tot scherm!